In het zonnetje: Sustainable Fashion GiftCard

In het zonnetje: Sustainable Fashion GiftCard

Duurzaam ondernemen is één van de belangrijkste pijlers van ons als webshop, maar wij zijn natuurlijk niet het enige bedrijf met inzet voor een betere wereld. Via onze productiepartner kwamen wij in contact met Nanette van de Sustainable Fashion Gift Card waar wij al langere tijd een waardevolle samenwerking mee hebben. De Gift Card kan in onze webshop als betaalmethode worden gebruikt. In deze blog zetten wij dit mooie initiatief graag in het zonnetje.

Wat is de Sustainable Fashion Gift Card?
De SFGC is de eerste fashion giftcard ter wereld gericht op duurzaamheid. Je kunt de giftcard online en offline verzilveren bij verschillende merken, belevenissen, fashion rentals en vintage winkels. Met de Sustainable Fashion Gift Card ontdek je een wereld vol prachtige én verantwoorde mode. 

Waarom is er een Sustainable Fashion Gift Card?
Veel mensen en bedrijven staan tegenwoordig meer stil bij duurzaamheid en willen hun best doen een steentje bij te dragen. Soms is het alleen erg lastig het juiste duurzame aanbod te vinden. Bij de SFGC is het doel om het mensen en bedrijven het gemakkelijk maken om een cadeau te geven dat aansluit bij hun duurzame waarden. Je kunt de giftcard inmiddels verzilveren bij 80+ mode en lifestyle ondernemers.

Met de giftcard ondersteun je de fashion revolutie die nodig is om de mode-industrie te verduurzamen, en tegelijkertijd investeer je in fashion pioniers die zich elke dag inzetten voor een betere mode-industrie. Wanneer je jouw giftcard wil verzilveren, ontdek je welke duurzame kledingkeuzes je allemaal hebt. Op de website vind je een overzicht met alle aangesloten merken. Zo shop je eenvoudig op een verantwoorde manier en hoef je zelf niet te zoeken naar duurzame merken tussen alle Google Resultaten. 

Hoe werkt de Sustainable Fashion Gift Card?
Bij de aangesloten online webshops kan je in de check-out jouw unieke giftcard-nummer toevoegen. Je betaalt dan direct met de de SFGC. Bij een aantal webshops dien je de SFGC eerst om te ruilen voor een promotiecode. Als dit het geval is, dan is dit aangegeven op de brandpagina van de aangesloten fashion pionier op de SFGC-website. Bij fysieke locaties kan je de giftcard overhandigen uitgeprint of via de PDF op je telefoon overhandigen.

Waarom zijn wij aangesloten bij de Sustainable Fashion Gift Card?
De reden dat wij zijn aangesloten is natuurlijk omdat wij duurzaam ondernemen belangrijk vinden. Wij hopen dat meer ondernemers een stap naar duurzaamheid zullen zetten. Door alle verantwoorde fashion (web)shops in één overzicht aan te bieden via de SFGC hebben we als duurzame ondernemers een groter draagvlak en dus een groter bereik. Wij hopen zo consumenten te kunnen inspireren om meer te shoppen bij kleinere fashion pioniers die zich dagelijks inzetten voor een goede wereld, nu én in de toekomst. Benieuwd hoe je de SFGC kunt gebruiken op onze webshop? Op onze brandpage op de SFGC website vind je alle informatie en een filmpje met uitleg. 

Zurück zum Blog