Even voorstellen!

Even voorstellen!

Hi there,

Wat leuk dat je op onze site beland bent! Op onze site vind je een mooie en tijdloze collectie sieraden. De sieraden zijn allemaal handgemaakt. Duurzaam & ethisch verantwoord ondernemen staat bij ons centraal.

Draag jij ook graag bij aan een betere wereld voor iedereen? Of wil jij gewoon graag kwalitatieve sieraden shoppen? Kijk en lees dan snel verder!

Anderhalf jaar geleden zijn wij met het concept 'AdornPay' gestart. We hebben twee websites, een website met tijdloze sieraden en een website met fashionitems met een betaalfunctie. Eerst stonden beide collecties samen op één site onder de naam; AdornPay. Dit wekte verwarring op en om die reden gaan wij met onze sieradencollectie nu verder op een aparte site en onder de naam; AdornPay Jewellery.

AdornPay Jewellery wordt gerund door twee vrouwen; Virgilia & Anouk. Op onze over ons pagina kan je meer over de vrouwen achter ons bedrijf lezen. Goede service en bereikbaarheid, verantwoord ondernemen en tijdloze items op de markt brengen is wat ons drijft. 

We zullen af en toe een blogpost plaatsen, zodat jullie meer informatie krijgen over ons, de productie en onze laatste updates! Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

Terug naar blog