Ons team

Achter AdornPay Jewellery zitten twee hardwerkende vriendinnen, die elkaar hebben leren kennen tijdens de HBO-opleiding Finance & Control aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2021 zijn wij online gegaan met onze eerste webshop onder de naam; AdornPay. In deze fase van ons bedrijf doen wij nog bijna alles zelf en werken wij daarnaast met vaste partijen ter ondersteuning.

Virgilia de Graaff | Co-Founder | 33 jaar 
Virgilia is 33 jaar en trotse moeder van Yenna. Naast het werk voor AdornPay is zij werkzaam als docent op een basisschool, waar zij voor de klas staat om 28 kinderen van alles te leren. Daarnaast heeft zij op de school een actieve rol in het integreren van de onderwijsmethodes. Ze wordt regelmatig ingezet voor haar presentatie-skills waar ze overigens zelf liever geen gebruik van maakt. 

Binnen AdornPay is Virgilia eindverantwoordelijk voor de gehele (financiële) administratie, alles omtrent de (technische) betaalkant van onze collecties en zorgt ze voor overzicht. 

Anouk Rademaker | Co-Founder | 28 jaar
Anouk is 28 jaar en trotste kattenmoeder, haha! Naast het werk voor AdornPay is zij werkzaam als accountmanager civiele techniek voor het leukste recruitmentbedrijf in Nederland. Ze werkt hier in een 360 graden rol waar zij professionals binnen de civiele techniek verbindt met opdrachtgevers. Zo bouwt zij een volledig eigen team op waarvoor zij ook verantwoordelijk is. Het belangrijkste is hierbij voor Anouk dat de professional werkt binnen een leuke & veilige omgeving en de opdrachtgever tevreden is met het werk dat wordt verricht. 

Binnen AdornPay is Anouk verantwoordelijk voor de gehele marketing &  socials, de designs & productie, de website & orderafhandeling en het contact met de klant!