Over ons

Ons verhaal
AdornPay Jewellery is van oorsprong een wearable merk, met ter ondersteuning van de wearable collectie een reguliere sieradencollectie ernaast om de ontwerpen van de wearables extra kracht bij te zetten. Begin 2023 hebben wij besloten de wearable collectie en de reguliere collectie te splitsen en verder te gaan onder twee verschillende namen; zo is de AdornPay Jewellery website als apart platform ontstaan.  

Onze visie
De wereld een stukje mooier maken door mensen mooier te maken. AdornPay Jewellery is ontstaan vanuit de visie dat je ook met sieraden kunt bijdragen aan een betere wereld. Onze collectie bestaat uit tijdloze items om zo 'fast fashion' te verminderen. We werken met basic items, zodat je deze eindeloos kunt combineren met je andere sieraden en de items nooit gaan vervelen.

Wat we doen
AdornPay Jewellery wordt gerund door twee vrouwen. Wij voeren bijna alle bedrijfsprocessen zelf uit. De productie hebben wij uitbesteed aan onze B-corp producent. De collectie wordt geproduceerd in kleine ateliers in Turkije en we werken met lokale en gerecyclede materialen. Daarnaast werken we samen met vaste partners ter ondersteuning van bijvoorbeeld onze fotografie en marketingactiviteiten. We werken zoveel mogelijk met lokale & startende ondernemers om de arbeidsmarkt in Nederland te ondersteunen.