Goede doelen

Bij AdornPay Jewellery staan we voor een betere wereld, wij werken duurzaam en ethisch verantwoord en doneren 5% van onze omzet altijd aan een goed doel. Aan het eind van elk kwartaal doen wij de donatie aan het geselecteerde goede doel. We leggen dit in de week aflopend van het kwartaal vast in een blog, zo blijven jullie op de hoogte van onze donaties.

3e kwartaal 2023 | Rampen Turkije & Syrië
Zoals velen van jullie weten worden onze collecties gemaakt door hardwerkende mensen met een passie voor sieraden in kleine ateliers in Turkije. De aardbevingen en overstromingen in Turkije en Syrië zijn niemand ontgaan. Dankzij de Turkse inwoners dragen wij elke dag de mooiste sieraden. We steunen ze in goede tijden en natuurlijk ook in de tijden dat ze onze hulp het hardst nodig hebben. We hebben daarom voor ons eerste goede doel gekozen voor: Giro555 die het geld dat zij ophalen direct inzetten voor de hulp die op dit moment het hardst nodig is.

4e kwartaal 2023 | Aardbeving Marokko
Gewonden, vermisten en zelfs doden; de aardbeving in Marokko heeft grote sporen achtergelaten. De nood is hoog en het verdriet is groot. Vanuit onze organisatie kunnen we ons het gevoel van onmacht en verdriet niet voorstellen.. Wij willen graag een bijdrage leveren om de getroffenen te kunnen helpen. 5 % van onze omzet in kwartaal 4 van 2023 gaat dan ook naar Giro6868.